Persoonlijkheidsstoornissen

Contact

Vragen?Neem contact op met ons.

Bel ons

Mail ons

Bij Altrecht gaan we uit van de eigen kracht van mensen. Met specialistische diagnostiek en behandeling helpen we volwassenen met een persoonlijkheidsstoornis de regie over hun leven te behouden en hun rol in de samenleving weer op te pakken. Samen werken we aan ontwikkeling en herstel in al zijn facetten, ook als dat soms ingewikkeld of zelfs onmogelijk lijkt.

De zorgeenheid Persoonlijkheidsstoornissen is door zijn brede behandelaanbod in staat aan te sluiten bij de hulpvraag van de individuele patiënt op ieder moment. Daarin zijn wij onderscheidend. Dit doen wij met onze professionals die vanuit hun expertise en ervaring specialistische diagnostiek en herstel- en ontwikkelings-ondersteunende behandeling aanbieden. Hierbij focussen we ons samen met patiënt met name op de mogelijkheden ipv op de beperkingen. Naastbetrokkenen en ketenpartners worden optimaal betrokken. Ervaringsdeskundigheid en de inbreng van onze patiënten vinden we belangrijk: niemand kan immers beter vertellen over de mogelijkheden om het leven weer op te pakken dan degene die het zelf heeft meegemaakt.
We hebben de ambitie om hierin vernieuwend te zijn en de zorg steeds te verbeteren. We blijven ons ontwikkelen door behandelingen samen met patiënten te evalueren, door op de praktijk gericht wetenschappelijk onderzoek te doen, de laatste wetenschappelijke inzichten toe te passen in onze behandelingen en mensen op te leiden.
De zorgeenheid is betrokken bij het Landelijk Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen en zal de komende jaren haar behandelaanbod continu evalueren en door-ontwikkelen op basis van de laatste (wetenschappelijke) inzichten uit het veld.

6 vacatures gevonden

Psychiater Persoonlijkheidsstoornissen GIT-PD team
Locatie
Utrecht
Niveau
Academisch
Uren
24
Casemanager AMBIT Nieuwegein
Locatie
Nieuwegein
Niveau
HBO
Uren
32-36
Casemanager Persoonlijkheidsstoornissen GIT-PD team
Locatie
Utrecht
Niveau
HBO;HBO+
Uren
24-32
SPV Persoonlijkheidsstoornissen Nieuwegein AMBIT
Locatie
Nieuwegein
Niveau
HBO
Uren
24-36
Behandelmedewerker SFT Kliniek (Onderzoeker B)
Locatie
Zeist
Niveau
HBO+;Academisch
Uren
36
Klinisch Psycholoog AMBIT Persoonlijksstoornissen Nieuwegein
Locatie
Nieuwegein
Niveau
Academisch
Uren
24-32