Flexwerk

Kom jij flexwerken bij Altrecht?

Ben je geïnteresseerd in werken met verschillende psychiatrische doelgroepen en wil je zelf je tijd kunnen indelen? Dan is werken voor het Flexbureau  echt iets voor jou!

Werken via de Flexpool heeft vele voordelen:  

  • Via een online portaal heb je inzicht in alle openstaande diensten
  • Je kan zelf je werkdagen en -tijden bepalen. Je hebt regie over je eigen agenda
  • Je maakt kennis met de diversiteit van doelgroepen binnen de GGZ en kan oriënteren wat het beste bij je past
  • Doordat je bekend raakt binnen Altrecht kan je doorstromen naar een vaste baan
  • Het is goed te combineren met een gezin, andere baan of studie. Er is 7 dagen per week, 24 uur per dag werk
  • Trainingen volgen, passend bij je werkzaamheden; denk aan agressietrainingen
  • Je werkt minimaal 3 uur en maximaal 36 uur per week
  • Je kan werken op verschillende locaties binnen de regio Utrecht: Zeist, Utrecht- centrum en Den Dolder

Ben je net afgestudeerd of zit je in laatste fase van je studie en ben je geïnteresseerd in werken met verschillende psychiatrische doelgroepen?

Werken via het Flexbureau geeft jou flexibiliteit, is leerzaam, biedt jou de kans om te ervaren welke doelgroep(en) het beste bij je past én de organisatie maakt kennis met jou.

Wij bieden jou de mogelijkheid om in de klinieken van jouw keuze te werken op momenten die jou het beste uitkomen. Voordeel hiervan is dat je werk goed kan combineren met andere dingen die je bezig houden. Je hebt ook de keuze om met regelmaat op dezelfde klinieken terug te komen. Hierdoor ken je het ritme van de dag en cliënten en draag je bij aan de continuïteit van zorg op de klinieken.

We bieden je de mogelijkheid een goed cv op te bouwen en doorstroommogelijkheden naar vaste functies binnen Altrecht.  Bekijk hier de vacature!

Ben je ervaren begeleider of verpleegkundige en wil je regie houden op je agenda?

Werken via het Flexbureau geeft jou flexibiliteit, is leerzaam en biedt jou de kans om te ervaren welke doelgroep(en) het beste bij je past en de organisatie maakt kennis met jou.

Ga je de uitdaging aan elke keer snel de situatie in te schatten en in te springen daar waar nodig? Je kan continuïteit bieden aan afdelingen zodat goede zorg gewaarborgd blijft. Daarbij wil je eigen regie over je werk zodat je dit goed kan blijven combineren met zorg voor je gezin of andere bezigheden. Hierdoor blijft er een goede balans tussen werk en privé. Door te werken met jaarurensystematiek bieden we jou de mogelijkheid om op- of afschalen wanneer dit nodig is. Bekijk hier de vacature!

Contactgegevens flexbureau:

Het flexbureau is bereikbaar maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 op 030-2308730 of stuur ons een e-mail AltrechtFlexbureau@altrecht.nl.

 

Werken bij Altrecht