Stages bij Altrecht

Contact

Vragen?Neem contact op met ons.

Bel ons

Mail ons

Leuk dat je interesse hebt om binnen onze organisatie stage te komen lopen! Wij bieden voor de onderstaande opleidingen stageplaatsen aan:

Voor 2021 zijn alle stageplekken voor jaar social work en agogen vervuld.

Verpleegkundige stages (MBO 4 en HBO)

De MBO stages verpleegkunde gaan via ROC Midden Nederland, MBO Utrecht, MBO Amersfoort en Hoornbeeck College. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het stagebureau van je eigen opleiding.

De HBO stages verpleegkunde gaan via De Hogeschool Utrecht en De Christelijke Hogeschool Ede. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het stagebureau van deze hogescholen.

Social Work (HBO)

De HBO stages social work gaan via de Hogeschool Utrecht en De Christelijke Hogeschool Ede. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het stagebureau van deze hogescholen. Wij bieden alleen stageplekken voor 3e en 4e jaars studenten met afstudeerrichting GGZ-agoog.

Basisartsen en arts-assistenten (AIOS, ANIOS)

Voor informatie over de A-opleiding, keuzecoschappen, ASAS stages, of SUMMA stages, kun je contact opnemen met Rita Vos via 030-2308614 of via email r.vos@altrecht.nl

Orthopedagogiek

Voor meer informatie neem contact op met de Universiteit Utrecht. Er zijn alleen stageplekken via deze universiteit te verkrijgen, zijn doen de voorselectie.

Klinische psychologie

Alleen studenten van de Universiteit Utrecht worden aangenomen. Via blackboard van de UU worden de stageplaatsen aangeboden.

Neuropsychologie

Voor informatie over stageplaatsen neuropsychologie neem contact op met Christel Verkuyten via c.verkuyten@altrecht.nl of  via 06-22181169.

Forensische stages

Voor meer informatie over Forensische stages verwijzen wij door je naar Fivoor. Contactpersoon is Linda Kroon, l.kroon@fivoor.nl

Welke stageplaatsen hebben wij niet?

  • Niet verpleegkundige MBO stages
  • Snuffelstages
  • Stages korter dan 20 weken
  • Ervaringsdeskundigheid
  • HBO Toegepaste psychologie

Contactpersonen binnen Altrecht:

Verpleegkundige stages: Kèren Haviv via k.haviv@altrecht.nl
Stage HBO GGZ-Agoog: Jolanda Engelen via j.engelen@altrecht.nl
Leerling verpleegkunde: Melinda Dijkstra-Porton via m.porton@altrecht.nl en Anthea Huizer via a.huizer@altrecht.nl