Altrecht Experience

Kom jij ook naar de Altrecht Experience op woensdag 6 juli?

 

Tijdens deze middag kun jij op een laagdrempelige manier kennis maken met Altrecht en ervaren hoe het zou zijn om hier te werken. Voor nu of voor de toekomst!

We vertellen je meer over onze organisatie, de verschillende expertises die wij in huis hebben en de ontwikkelingsmogelijkheden die wij bieden. Daarnaast zijn er veel vakcollega’s aanwezig die hun ervaringen delen. Zo krijg je een goed beeld van de specialistische GGZ en wat wij doen binnen Altrecht. 

Programma 6 juli 2022

15:00 –  15:30 Inloop
15:30  – 15:45 Opening door Nicole Blom, Inhoudelijk directeur bij Altrecht
15:45 –  18:30 In gesprek met vakcollega’s (inschrijven via het  onderstaande formulier)

      • In gesprek met Eva, sociaal psychiatrisch verpleegkundige 
      • In gesprek met Merel, in opleiding tot verpleegkundig specialist
      • In gesprek met Melle, in opleiding tot HBO verpleegkundige 

15:45 – 18:30 Altrecht markt: maak kennis met onze expertises, ga in gesprek met één van de teammanagers of kijk met één van onze opleidingsadviseurs naar de ontwikkelmogelijkheden bij jou passen

Tijdens het hele programma zijn er heerlijke hapjes & drankjes!

Voor wie is de Altrecht Experience?

Heb jij passie voor het werken in de zorg en ben je geïnteresseerd in de GGZ? Heb je een sterke persoonlijkheid en wil jij jezelf graag blijven ontwikkelen?

en;

Heb je één van de hieronder genoemde opleidingen afgerond, ben je hier nog mee bezig of heb je al een afgeronde opleiding in de zorg op MBO niveau en ben je geïnteresseerd om een vervolgopleiding in de GGZ te volgen. Meld je aan en kom gezellig langs!

 

 • Verpleegkunde MBO en HBO
 • HBO social work met specialisatie GGZ Agoog (of SPH, Maatschappelijk werk)
 • Verpleegkundige specialist
 • Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Praktische informatie

 • Woensdag 6 juli 2022
 • Van 15:30 tot 18:30 (inloop vanaf 15:00)
 • Gedachtegang 1, 3705 WB Zeist
 • Als je aankomt rijden zie je de feestelijke tenten al op het grasveld staan

Ben jij GZ-psycholoog, Klinisch psycholoog of Psychotherapeut? Misschien is Tour d’Altrecht op donderdag 7 juli iets voor jou! Klik hier voor meer informatie en meld je aan!

Over Altrecht

Altrecht staat voor een samenleving waarin iedereen op zijn eigen en unieke manier meedoet en meetelt.

Wij zijn er voor mensen met een ernstige, complexe psychiatrische aandoening. Voor jong en oud en voor alle levensfasen. De vraaggerichte (hoog)specialistische behandelingen die Altrecht aanbiedt zijn volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Hierbij staat de volgende vraag centraal: hoe neem jij meer regie over je leven?

Samen met de cliënt, familie en naasten, onze (ervaringskundige) professionals én onze netwerkpartners, zoals het buurtteam en de huisarts, zoeken wij naar de beste mogelijkheden voor de juiste herstelondersteunende, transdiagnostische en integrale behandeling. Zonder schotten tussen afdelingen en organisaties. Als het kan behandelen wij thuis of dichtbij huis en indien nodig op één van onze locaties. 

Meld je hier aan voor de Altrecht Experience op woensdag 6 juli!

 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.