Staf en management

Management Assistent voor A-opleiding

Wat ga je doen?
Je bent hier de organisatorische spil in het web en een professionele gastvrouw/ gastheer voor diverse partijen.
Je verricht uiteenlopende secretariële en administratieve werkzaamheden. Je helpt bij de voorbereiding van vergaderingen en neemt deel aan verschillende overleggen, notuleert, beheert de complexe agenda van de A-opleider en maakt afspraken met meerdere deelnemers. Je onderhoudt contacten met opleiders, AIOS, supervisoren, teammanagers, coördinatoren van opleidingsonderdelen, co-assistenten, HR, Finance, Facilitair Servicecentrum en andere samenwerkingspartners zoals het consortium-onderwijssecretariaat, NVvP, RGS etc.
Je voorziet en regelt tijdig allerhande voorkomende zaken, w.o. accreditatie aanvragen, facturaties en contracten (SpendCloud), (verlof)registraties van medewerkers (Monaco, Insite) en diverse taken mbt de opleidingsplanning, zoals sollicitatieprocedures, onderwijsroosters voor de diverse programma’s van het lokale onderwijs en je instrueert AIOS en supervisoren. 
In afstemming met de A-opleider en de plaatsvervangend opleiders met wie je werkt, geef jij zelf kleur en invulling aan je functie.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende, verantwoordelijke dynamische baan waarin je samenwerkt met betrokken en enthousiaste collega’s
 • Een contract van 36 uur voor de duur van een jaar, met zicht op een vaste aanstelling
 • Een salaris in FWG 50 van de GGZ CAO
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
 • In beginsel werk je op een fijne eigen werkplek in het centrum van Utrecht (Lange Nieuwstraat 119), midden in het vuur van de A-opleiding en in nauw contact met de A-opleider Arjan Braam, de plaatsvervangend opleiders, de AIOS en andere collega’s van Altrecht. maar in geval noodzakelijk kun je in incidentele situaties ook gebruik maken van goede thuiswerk faciliteiten.

Wat breng je mee? 

 • Je bent in staat om de organisatie van de A-opleiding, met jouw meerjarige ervaring in een soortgelijke functie, zelfstandig te managen en op hoog niveau te houden. Tegelijk werk je graag samen voor en met de betrokken collega’s
 • Je hebt affiniteit met de wereld van opleiden. Kennis van/ervaring in de GGZ is een pré
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding voor de functie (allround management assistent opleidingsorganisatie). Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
 • Je werkt het liefst in een dynamische omgeving, kunt goed plannen en organiseren, je bent stressbestendig en flexibel ingesteld Ook ben je in staat om met de nodige organisatiesensitiviteit te beoordelen welke prioriteiten er zijn en hoe te handelen
 • Je bent gewend integer om te gaan met vertrouwelijke informatie over personen en de instelling.
 • Je werkt discreet en hebt ook lef om contacten te leggen met externe partijen, welke plek zij in de hiërarchie ook hebben
 • Jij bent accuraat, hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen en denkt graag in mogelijkheden, ook op momenten dat het tegen zit
 • Verder is het prettig dat je over geduld en vasthoudendheid beschikt en een goed gevoel voor humor hebt om als de “olie tussen de raderen” te kunnen fungeren!

Nieuwsgierig geworden?
Dan zien wij graag jouw sollicitatie, gericht aan A-opleider prof. dr. A.W. (Arjan) Braam, tegemoet via onderstaande sollicitatieknop!
Twijfel je nog of deze baan iets voor jou is? Neem dan gerust contact op met Rita Vos, bereikbaar op telefoonnummer +31-30-2308614.

Bijzonderheden    
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden, heeft de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.

Teammanager Psychiatrie & Verslaving

Wat ga je doen?
Als teamleider geef je direct leiding aan een divers samengesteld team van ongeveer 30 medewerkers. Je bent onderdeel van het managementteam van de regio Utrecht Stad. Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid, kwaliteitsbeleid en de bedrijfsvoering. Dit doe je in samenwerking met een zeer ervaren regiebehandelaar die de rol van teamprofessional heeft. Samen zet je de lijnen uit en implementeer je het vanuit het managementteam vastgestelde beleid. 
In samenwerking met de collega teammanagers in de regio stel je de begroting en het jaarplan op en je geeft hier zelfstandig uitvoering aan. Je bewaakt de kwaliteitsparameters en doet samen met je team verbetervoorstellen die je na accordering in het MT implementeert. Je creëert een klimaat waarin medewerkers zich kunnen ontwikkelen en voert met alle medewerkers de jaargesprekken. 
Je speelt als kennispartner in de komende jaren een belangrijke rol in de implementatie van de hernieuwde visie op verslavingspsychiatrie binnen Altrecht.

Wie ben jij?
We zoeken dan ook een verbindende en ondernemende manager, iemand met een innovatieve kijk op zorg voor mensen met verslaving en andere psychiatrische problemen.Je bent in staat de visie en missie van de organisatie te vertalen naar de dagelijkse praktijk van medewerkers. Je bent in staat de voorwaarden te creëren, zodat zij met voldoende mensen en heldere kaders hun werk goed kunnen doen. Dat kan alleen als de teams goed functioneren en financieel gezond zijn. Jouw aandacht en belangstelling is daarbij onontbeerlijk. Je faciliteert, coacht en ondersteunt medewerkers op zo’n manier dat zij goed toegerust zijn voor hun werk. Je maakt zaken bespreekbaar en stimuleert anderen  om hetzelfde te doen. Je bent energiek en inspireert anderen. Je bent nieuwsgierig, verbindend en bent goed in staat om voor jezelf en voor anderen prioriteiten te stellen en die ook te bewaken.

Wat bieden we jou? 

 • Een fantastische baan voor 24 uur voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband**
 • De functie is, afhankelijk van je ervaring, ingeschaald in FWG 60 of 65 van de CAO GGZ 
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
 • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken en gebruik te maken van onze thuiswerk faciliteiten
 • Een zeer uitdagende baan op een dynamische werkplek, waar jij vanuit de rol van teammanager bij kunt dragen aan de doorontwikkeling van het team en de zorg die zij bieden aan patiënten
 • Een rol met verschillende kanten; je bent zowel coach voor de medewerkers, als de persoon die meedenkt met nieuw beleid, als de gesprekspartner van de in- en externe samenwerkingspartners
 • Een uitgebreid ontwikkeltraject voor teammanagers, zodat jij je op verschillende vlakken kunt blijven ontwikkelen
 • ** Mocht je meer dan 24 uur willen werken, dan nodigen we je ook uit om te solliciteren. Je kunt dan naast de klinieken van P&V ook een ambulant team in onze regio aansturen. 

Wat breng je mee? 

 • Je beschikt over een (zorg) Management opleiding op minimaal post-HBO werk- en denkniveau
 • Kennis op academisch of HBO+ niveau op gebied van organisatie en beleid
 • Kennis van de GGZ, bij voorkeur van zorg voor onze doelgroep
 • Kennis van en ervaring met kwaliteits- en procesmanagement en projectmanagement
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving, de ontwikkelingen in de GGZ en relevante ontwikkelingen in de omgeving
 • Kennis van het netwerk en de ketenpartners en (meerjarige) ervaring in leidinggeven en werken met (zorg-) professionals.

Nieuwsgierig geworden?
Voor Informatie over de functie en procedure kun je bellen of mailen met Eta Mulder, directeur van regio Utrecht Stad, e.mulder@altrecht.nl of 06-13428868.
Twijfel je of deze baan iets voor jou is? Neem ook dan gerust contact op zodat we je kunnen vertellen hoe we werken en wat de rol van teammanager inhoudt.

Bijzonderheden    
Interne en externe sollicitaties worden tegelijk in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden, heeft de interne kandidaat we bij gelijke geschiktheid voorrang.

De sluitingsdatum van deze vacature is 1 februari 2023. De gesprekken vinden plaats op donderdag 9 februari. Uiterlijk 6 februari hoor je of we je hiervoor uitnodigen.

Ambtelijk secretaris ondernemingsraad

Over de OR                                                    
De ondernemingsraad van Altrecht heeft 15 zetels en een zittingstermijn tot mei 2025. Naast het ‘klassieke’ model van medezeggenschap werkt de ondernemingsraad met een model waar participatie van medewerkers bij beleidsontwikkeling wordt bevorderd (Danthe methode). De ondernemingsraad is zichtbaar door de inzet van aandachtsfunctionarissen. Zij houden contact met de medewerkers van de verschillende onderdelen in de organisatie.
Er zijn 3 commissies:
FSV; facilitair, strategie, financiën 
PR; public relations en 
SB/VGWM; sociaal beleid, veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu.  
 
Wat ga je doen?                                          
Als ambtelijk secretaris ondersteun je de ondernemingsraad proactief op secretarieel, organisatorisch en beleidsondersteunend terrein, zodat deze in staat is haar eigen taak uit te voeren. Verder coach en adviseer je ondernemingsraadleden individueel en als team op de procedure. Veel werkzaamheden worden in afstemming gedaan met het dagelijks bestuur van de OR.Als ambtelijk secretaris ben je een belangrijke factor in het borgen van de continuïteit van de OR.  

Wat breng je mee?                                              
Wij zoeken een ervaren ambtelijk secretaris die: 

 • Een afgeronde opleiding heeft op minimaal HAVO/MBO-niveau
 • In het bezit is van het diploma Leergang Ambtelijk Secretaris 1&2
 • Beschikbaar is op in ieder geval de OR-vergaderdag (donderdag)
 • Ervaring heeft met het werken in een Google en iBabs omgeving of zich dit snel eigen kan maken
 • Een grote mate van zelfstandigheid kent, de capaciteit heeft om een solistische functie goed vorm te geven en structuur kan aanbrengen in OR werkzaamheden
 • Uit diverse bronnen relevante informatie kan vergaren of onderzoek kan doen respectievelijk kunnen analyseren en daaruit adviseren
 • In staat is focus aan te brengen ten aanzien van de rol van de OR
 • Zich zelf ziet als een netwerker en verbinder
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden heeft.

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende baan van 16 uur waarbij je je kennis over de WOR kan inzetten ten behoeve van Altrecht
 • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar, met daarna kans op een vast dienstverband
 • Een salaris in FWG 45-50 GGZ CAO afhankelijk van kennis en ervaring 
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement

Nieuwsgierig geworden?
Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Matthijs Girisch, m.girisch@altrecht.nl of 06-12105110 

Bijzonderheden
De uiterste reactietermijn is 2 februari 2023. Gesprekken vinden plaats in de middag van 13 februari of 16 februari. 

Teamleider Zorgadministratie Altrecht GGZ

Wat houdt deze functie in?

 • Je leidt jouw team Zorgadministratie op een prettige, adequate manier en zorgt ervoor dat het team goede prestaties levert en de medewerkers zich in hun functie kunnen ontwikkelen. Je voert jaarlijks jaargesprekken met de medewerkers en zo nodig ook verzuimgesprekken
 • Samen met je collega teamleiders ZA stel je een jaarplan op dat past binnen de financiële kaders
 • Je neemt deel aan verschillende overleggen, zoals het teamleidersoverleg en overleggen met directies van onze regio’s
 • Je begeleidt en neemt deel aan projecten die gericht zijn op de ontwikkeling en implementatie van processen en projecten voor de zorgadministratie
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van beleid
 • Leidinggevenden en medewerkers binnen en buiten je eigen team adviseer je over en ondersteun je bij zorgadministratieve vragen
 • Je signaleert afwijkingen en frictiepunten in het zorgadministratieve proces en informeert als dat nodig is de leidinggevenden van de behandelteams en de directeur I&ZA hierover
 • Je houdt je – samen met je collega teamleiders ZA – bezig met de werving en selectie van nieuwe ZA-medewerkers.

Op dit moment is er een vacature voor een teamleider met teams in Zeist en Utrecht, maar het kan dat dit (in onderling overleg) op een bepaald moment verandert.

Verder
Na een gedegen inwerkperiode is het mogelijk dat je deels vanuit huis werkt. Altrecht kent vanaf oktober 2021 een goed geregeld thuiswerkbeleid. Hiervoor krijg je van Altrecht een Chromebook ter beschikking, je mag een thuiswerkplek voor een bepaald bedrag uitzoeken en de thuiswerkdagen krijg je volgens de thuiswerkregeling vergoed.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een managementopleiding
 • Ervaring met en gedegen kennis van zorgadministratieve werkzaamheden
 • Ervaring met leidinggeven in een vergelijkbare functie
 • Actuele kennis van administratieve procedures en informatie- en patiëntregistratiesystemen
 • Actuele kennis van ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving
 • Je bent sociaal vaardig, proactief, flexibel en communiceert helder; je zorgt ervoor dat je werkzaamheden op orde zijn; je werkt oplossingsgericht en zelfstandig en weet wanneer het zinvol is om de samenwerking met anderen aan te gaan.

Wat bieden wij jou?

 • Een interessante en uitdagende functie voor 32 uur per week
 • Een salaris in FWG 55 van de GGZ CAO, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar, met daarna uitzicht op een vast dienstverband
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement

Meer informatie
Wij ontvangen je reactie graag vóór 20 februari 2023. Reacties van interne kandidaten behandelen we met voorrang.
Informatie over de inhoud van de functie kun je opvragen bij Liesbeth van den Heuvel, directeur I&ZA, telefoonnummer 06 12962352.

Medewerker zorgadministratie locatie Zeist

Wat ga je doen?
Als medewerker zorgadministratie lever jij een belangrijke bijdrage aan de zorg die Altrecht biedt aan haar patiënten. Immers, zonder kloppende patiëntenregistratie is het onmogelijk om de juiste zorg te bieden.

Om de behandeling die geleverd wordt op een juiste manier te registreren is het belangrijk om te weten aan welke wettelijke eisen de registratie moet voldoen. Dit is de afgelopen jaren een stuk ingewikkelder geworden en vraagt naast flink wat speurwerk een goede samenwerking met de behandelaar.

Op een klantgerichte manier ontvang en informeer je patiënten en beantwoord je vragen van medewerkers. Dit doe je telefonisch en aan de balie. Daarnaast draag je zorg voor alle administratieve werkzaamheden rondom de patiëntenregistratie, van aanmelding, inschrijving, behandeling, overplaatsing tot ontslag. 

De registratie moet tijdig en correct gebeuren zodat de kosten voor de geleverde zorg volledig vergoed worden én Altrecht financieel gezond blijft. Als medewerker zorgadministratie zorg jij ervoor dat fouten op tijd worden gecorrigeerd en geef je feedback aan de juiste mensen om fouten in de toekomst te voorkomen. Dit alles gebeurt in teamverband, wat vraagt om flexibiliteit en goede communicatieve vaardigheden. Een veelzijdige en uitdagende functie dus!

Wat bieden wij jou?

 • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar, met daarna uitzicht op verlenging of een vast dienstverband
 • Een marktconform salaris in FWG 40 van de GGZ CAO
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
 • Een veelzijdige baan in een dynamische omgeving, waarin jij een bijdrage kan leveren aan de zorg aan onze patiënten
 • Verschillende trainingen met betrekking tot patiëntenregistratie, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een relevante opleiding afgerond op MBO+ of HBO niveau en hebt ervaring met werkzaamheden in een (zorg)administratieve setting
 • Ook starters op de arbeidsmarkt zijn welkom. Je kunt je dan de ins en outs van een zorgadministratie eigen maken in 1 tot 2 jaar
 • Je bent ontwikkelgericht en volgt graag interne basis- en verdiepingstrainingen met betrekking tot de patiëntenregistratie
 • In de uitvoering van je werk ben je nauwkeurig en je bent je ervan bewust hoe belangrijk een juiste patiëntenregistratie is
 • Je bent resultaat- en klantgericht en kunt goed samenwerken in een team. Tegelijk gaat ook zelfstandig werken jou goed af
 • Plannen en organiseren behoren tot jouw sterke kanten
 • Je bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen en dit bespreekbaar te maken. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend en dit doe je op een prettige manier.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijk in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden, heeft de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Medewerker Zorgadministratie

Wat ga je doen?
Als medewerker zorgadministratie lever jij een belangrijke bijdrage aan de behandeling die Altrecht biedt aan haar patiënten. Immers, zonder kloppende patiëntenregistratie zou het onmogelijk zijn de juiste zorg te bieden.

Op een klantgerichte manier ontvang en informeer je patiënten en beantwoordt je vragen van medewerkers. Daarnaast draag je zorg voor alle administratieve werkzaamheden rondom de patiëntenregistratie, van aanmelding, inschrijving, behandeling, overplaatsing tot ontslag. Dit alles gebeurt in een dynamische omgeving, wat vraagt om flexibiliteit en organisatietalent.
Een veelzijdige en uitdagende functie dus!

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging of een vast dienstverband
 • Een marktconform salaris in FWG 40 van de GGZ CAO
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
 • Een veelzijdige baan in een dynamische omgeving, waarin jij een bijdrage kan leveren aan de zorg aan onze patiënten
 • Verschillende trainingen met betrekking tot patiëntenregistratie, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een relevante opleiding afgerond op MBO+ of HBO niveau
 • Je hebt ervaring met werkzaamheden in een zorgadministratieve setting en bent bereid interne basis- en verdiepingstrainingen te volgen met betrekking tot de patiëntenregistratie
 • Je hebt affiniteit met de psychiatrie
 • In de uitvoering van je werk ben je nauwkeurig en je bent je ervan bewust hoe belangrijk een juiste patiëntenregistratie is
 • Je bent resultaat- en klantgericht en kunt goed samenwerken in een team. Tegelijk gaat ook zelfstandig werken jou goed af
 • Plannen en organiseren is een van jouw sterke kanten
 • Je bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen en dit bespreekbaar te maken. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend en dit doe je op een prettige manier.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Leontine Poolman, zij is telefonisch bereikbaar op 06-30789875 of per mail via l.poolman@altrecht.nl.

Bijzonderheden    
Voor deze vacature zoeken we 1 medewerker voor 32 tot 36 uur.
Interne en externe sollicitaties worden tegelijk in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden, heeft de interne kandidaat we bij gelijke geschiktheid voorrang.

Intercedent Flexbureau

Wat ga je doen?
Ben je ondernemend, stressbestendig en vind je het leuk om een spin in het web te zijn?
Dan zijn we op zoek naar jou! Voor het Flexbureau van Altrecht zijn we op zoek naar een intercedent. Het Flexbureau, onderdeel van de planorganisatie, is het interne uitzendbureau van Altrecht. De kerntaak van het Flexbureau is het inzetten van flexibel personeel (verpleegkundigen en begeleiders) binnen de 24-uurs zorg. Samen met je drie collega's, ben je verantwoordelijk voor de inzet van flexmedewerkers in de klinieken. Daarnaast houdt je je o.a. bezig met recruitment van nieuwe flexmedewerkers, heb je dagelijks contact met de verschillende klinieken en collega’s van het planbureau. Je coacht de nieuwe flexmedewerkers, voert met hen voortgangsgesprekken en regel je scholing waarmee je bijdraagt aan de hoge kwaliteitseisen die Altrecht stelt aan zorgmedewerkers. Je voert verzuimgesprekken conform de wet Poortwachter. Ook heb je dagelijks contact met externe partijen en draag je er zorg voor dat ook zij de juiste inzet voor een dienst leveren.
Wij zoeken een communicatief sterk persoon, die makkelijk belt en mailt. Je gaat werken in een team van bevlogen mensen. Je krijgt in je werk verantwoordelijkheid, vrijheid en eigenaarschap. Vanuit je rol als intercedent geven we de ruimte om je binnen onze
organisatie te ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?

 • Een interessante baan in een dynamisch en ambitieus team wat altijd in ontwikkeling is en waar jij vanuit jouw vaardigheden en –kennis een bijdrage aan kan leveren.
 • Een salaris in FWG 45 van de GGZ CAO
 • Een contract van 24 tot 32 uur per week voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
 • Goede thuiswerk faciliteiten maar ook een fijne werkplek in een bosrijke omgeving in Zeist
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement.

Wat breng je mee?    

 • Je hebt HBO werk en denkniveau
 • Je bent beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week en in ieder geval op maandag en vrijdag
 • Talent voor plannen en een gestructureerde werkhouding
 • Affiniteit met de GGZ
 • Je weet goed het overzicht te behouden, kan goed prioriteiten stellen
 • Je beschikt over kennis van de CAO en relevante wet en regelgeving
 • Humor en relativeringsvermogen
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Nieuwsgierig geworden?
We vertellen je graag meer over deze functie! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc Michies (teamleider). Je kunt hem bereiken op nummer: 0613479274.

Senior HR-adviseur

Wat ga je doen?
Als Senior HR-adviseur adviseer en ondersteun je teammanagers en directie bij de ontwikkeling en uitvoering van het HR-management in de breedste zin van het woord. Dit doe je voor één of meer eenheden binnen Altrecht. Je bent sparringpartner op het gebied van onder andere organisatieontwikkeling, casuïstiek, HR beleid, -processen en -instrumenten. Naast leidinggevenden kunnen ook andere medewerkers bij jou terecht voor advies. 

Samen met collega’s lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het personeelsbeleid afgestemd op de strategie van Altrecht door bijvoorbeeld deelname aan projectgroepen. Ook draag je zorg voor managementinformatie, het maken van analyses en het op basis hiervan uitbrengen van advies.

Zowel de GGZ-branche als Altrecht zijn enorm in beweging. Dit brengt ook op het gebied van HRM vele uitdagingen met zich mee. Het binden en boeien van geschikt personeel, de (door)ontwikkeling van beroepsgroepen en het gezond houden van de organisatie en haar medewerkers zijn hier voorbeelden van.

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris in FWG 60 van de GGZ CAO
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
 • Een uitdagende en afwisselende baan in een organisatie die continu in beweging is en waarbij je een maatschappelijke bijdrage kan leveren
 • De samenwerking met betrokken HR-collega’s, vanuit onze mooie standplaats in Zeist met het bos als achtertuin

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een relevante opleiding op HBO of academisch niveau en actuele kennis op het gebied van HRM en relevante wetgeving
 • Je hebt 5 tot 10  jaar werkervaring als adviseur in een grote, complexe organisatie
 • Je hebt affiniteit met de zorg
 • Ervaring in de GGZ of de zorg is een pré
 • Je bent een prettige, maar kritische gesprekspartner voor het management. Je bent sensitief voor de omgeving en schuwt een inhoudelijke discussie niet
 • Je kunt gestructureerd werken, hebt een hoge stressbestendigheid, houdt van aanpakken en krijgt energie van het bereiken van resultaten
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar zoekt ook samenwerking binnen het team en de eenheid waar je voor werkt.

Meer informatie
Meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jasper van de Giessen, directeur HRM ( 06-51691294 / j.van.de.giessen@altrecht.nl). Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment ( 030-2308737). 

Beleidsadviseur HRM

Wat ga je doen?
Als beleidsadviseur HRM adviseer en ondersteun je de organisatie bij de ontwikkeling van beleid en de vertaalslag van beleid naar werkbare processen in de praktijk. Bij de totstandkoming van beleid en procedures heb je een initiërende, coördinerende en trekkende rol. Je werkt nauw samen met de HR-adviseurs en -specialisten en betrekt stakeholders uit de organisatie. Hierbij hou je steeds voor ogen dat het personeelsbeleid afgestemd is op de strategie van Altrecht. De verbinding met de organisatie is er onder andere door het deelnemen aan  of coördineren van projectgroepen. Het vertalen van beleid en regelgeving in procedures en richtlijnen doe je met het oog op eenvoud en gemak voor de gebruiker.

Zowel de GGZ-branche als Altrecht zijn enorm in beweging en dit neemt ook op het gebied van HRM vele uitdagingen met zich mee. Het binden en boeien van geschikt personeel, de (door)ontwikkeling van beroepsgroepen en het gezond houden van de organisatie en haar medewerkers zijn hier voorbeelden van. Een van jouw aandachtsgebieden is dan ook ons functiehuis en hoe dit actueel te maken en houden met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in relatie met de visie van Altrecht. Ook draag je zorg voor managementinformatie, het maken van analyses en het op basis hiervan uitbrengen van beleidsadvies.

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris in FWG 60 van de GGZ CAO 
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
 • Een uitdagende en afwisselende baan, met de combinatie van advies en beleid in een organisatie die continu in beweging is en waarbij je een maatschappelijke bijdrage kan leveren
 • De samenwerking met betrokken HR-collega’s, vanuit onze mooie standplaats in Zeist met het bos als achtertuin

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een relevante opleiding op HBO of academisch niveau en actuele kennis op het gebied van HRM en relevante wetgeving
 • Je hebt kennis van en ervaring met functiewaardering binnen de gezondheidszorg
 • Je hebt 5 tot 10 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol. Ervaring in de GGZ of de zorg is een pré
 • Je bent gewend om beleid te maken en implementeren en wordt blij van resultaten.
 • Je kunt zaken vlot en makkelijk leesbaar op papier zetten en visualiseren
 • Je bent een prettige, maar kritische gesprekspartner voor het management
 • Je bent sensitief voor de omgeving en schuwt een inhoudelijke discussie niet
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook graag onderdeel van een team om samen doelen te realiseren. Je zoekt de verbinding met de organisatie en gaat samenwerking aan met andere specialisten

Meer informatie
Meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jasper van de Giessen, directeur HRM ( 06-51691294 / j.van.de.giessen@altrecht.nl). Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment ( 030-2308737). 

HR Businesspartner

Wat ga je doen?
Als HR Businesspartner adviseer en ondersteun je teammanagers  en directie bij de ontwikkeling en uitvoering van het HR-management in de breedste zin van het woord. Dit doe je voor één of meer eenheden binnen Altrecht. Je bent sparringpartner op het gebied van onder andere organisatieontwikkeling, organisatieverandering, casuïstiek en leiderschap. Naast leidinggevenden kunnen ook andere medewerkers bij jou terecht voor advies. 

Samen met collega’s lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het personeelsbeleid afgestemd op de strategie van Altrecht. Op deelgebieden neem je hierin het voortouw door het voeren van regie op (eenheid overstijgende) projecten en activiteiten. Je weet de verschillende stakeholders bij het proces te betrekken en in samenwerking de doelstelling te bereiken. Ook draag je zorg voor managementinformatie, het maken van analyses en het op basis hiervan uitbrengen van advies.

Zowel de GGZ-branche als Altrecht zijn enorm in beweging. Dit brengt ook op het gebied van HRM vele uitdagingen met zich mee. Het binden en boeien van geschikt personeel, de (door)ontwikkeling van beroepsgroepen en het gezond houden van de organisatie en haar medewerkers zijn hier voorbeelden van.

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris in, afhankelijk van kennis, ervaring en competenties, FWG 60/65 van de GGZ CAO
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
 • Een uitdagende en afwisselende baan in een organisatie die continu in beweging is en waarbij je een maatschappelijke bijdrage kan leveren
 • De samenwerking met betrokken HR-collega’s, vanuit onze mooie standplaats in Zeist met het bos als achtertuin

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een relevante opleiding op academisch niveau en actuele kennis op het gebied van HRM en veranderkunde.
 • Je hebt minimaal 10  jaar werkervaring als sr. HR-adviseur of HR Businesspartner in een grote, complexe organisatie
 • Kennis en vaardigheden om regie te voeren op HRM-projecten binnen het team, de eenheid en op eenheid overstijgende projecten
 • Je ziet het belang van samenwerking over de grenzen van de eigen eenheid en vindt het leuk om die aan te gaan
 • Je bent een prettige, maar kritische gesprekspartner voor het management. Je bent sensitief voor de omgeving en schuwt een inhoudelijke discussie niet
 • Je jaagt aan en zorgt voor beweging in de organisatie en binnen je eigen team
 • Je werkt pro-actief en zelfstandig, hebt doorzettingsvermogen, houdt van aanpakken en krijgt energie van het bereiken van resultaten

Meer informatie
Meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jasper van de Giessen, directeur HRM ( 06-51691294 / j.van.de.giessen@altrecht.nl). Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment ( 030-2308737).