Deeltijd & klinisch

Systeemtherapeut KOOS

Wat ga je doen?
Je biedt systeemgerichte, laagdrempelige, specialistische hulp aan kinderen, jongeren en gezinnen in jouw wijk. Dit doe je vanuit (multidisciplinaire) samenwerking, zowel binnen als buiten KOOS. Je bent er samen met je team en partners in de buurt verantwoordelijk voor om de hulp rond kinderen, jongeren en gezinnen zo goed en eenvoudig mogelijk te organiseren. Als systeemtherapeut ben je goed in staat om je collega's en samenwerkingspartners mee te nemen in de denkwereld van de systeemtherapie: een (psychisch) probleem staat nooit op zichzelf en hangt altijd samen met een sociale, relationele en culturele context. Met jouw denken en doen zorg je dat belangrijke naasten in een vroeg stadium worden betrokken bij het beantwoorden van de hulpvraag. Je kunt bij complexe gezinsproblematiek inspringen om onderliggende kwetsbaarheden in kaart te brengen door middel van gezinsdiagnostisch onderzoek en hebt hierbij oog voor gezinsdynamieken, patronen en intergenerationele problematiek. Je weet dit op heldere en respectvolle manier te bespreken en samen met het gezin en collega's te zoeken naar goede manieren om hiermee om te gaan. Je denkt mee in casuïstiekbespreking met je collega's en geeft vanuit jouw expertise aanvullende systemische input.

Wat neem je mee?

Je bent een ervaren professional en hebt een relevante HBO of WO opleiding én een afgeronde opleiding Systeemtherapie. Je beschikt over een SKJ of BIG en NVRG registratie. Je hebt ruime ervaring met complexe vragen van kinderen, jongeren en hun gezinnen. Je bent flexibel, weet het overzicht en de rust te bewaren in complexe situaties en kunt overstijgend denken en handelen. Je kunt goedzelfstandig en samen werken, vindt het leuk om jouw expertise te delen met collega’s en weer te leren van anderen.

Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende functie binnen een organisatie met korte lijnen en ruimte voor jouw inbreng en expertise
 • De mogelijkheid om te werken in een context met de ruimte om het écht anders te doen, in samenwerking met andere ambitieuze en bevlogen collega’s (kijk op onze website of LinkedIn pagina wie er al bij KOOS werken)
 • Een arbeidsovereenkomst (minimaal 24 en bij voorkeur 28 uur of meer) bij één van de initiatiefnemers.Uitgangspunt is een bij jouw kennis en ervaring passend salaris in schaal 11 cao Jeugdzorg of schaal 60 cao GGZ / Gehandicaptenzorg en overige arbeidsvoorwaarden conform betreffende cao

Oriënteren of Solliciteren?
Ben je direct al geïnteresseerd en sluit jouw kennis en ervaring aan, dan kun je een sollicitatie sturen naar vacature@koosutrecht.nl. Heb je eerst nog een vraag of wil je je vrijblijvend oriënteren, bel dan met Marije IJsseldijk-Ludikhuize 06-82819435.

ANIOS HIC

Wat ga je doen?
Als basisarts (ANIOS) ben je samen met het behandelteam verantwoordelijk voor onze patiënten die een ernstige psychiatrische crisis doormaken. Centraal staat daarbij het terugdringen van dwang en drang en aandacht gericht op het herwinnen van de eigen regie van de patiënt. Contact met patiënt, naastbetrokkenen en ambulante collega’s vormen de basis van ons handelen; zorgafstemming met alle partijen is essentieel. Door te kijken en luisteren naar het hele verhaal van de patiënt, met alle spelers en context, draag je bij aan herstel ondersteunende zorg. 

Je werkt op de kliniek in nauwe samenwerking met verpleegkundigen en onder supervisie van de psychiater. Je houdt je bezig met diagnostiek, crisisinterventies en behandeling in samenwerking met ambulante teams, familie en naasten. Het opnamebeleid van de unit is aselectief en de doorstroming is hoog, wat de HIC een dynamische omgeving maakt. Op de HIC kun je in korte tijd dan ook veel leren over de psychiatrie en de ziektebeelden.
Naast het werken op jouw afdeling, werk je een aantal keer per maand mee in de 24-uurs bereikbaarheids- en aanwezigheidsdiensten van Altrecht. Uiteraard gelden hiervoor passende toeslagen en compensatieregelingen.
 
Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging
 • Wekelijks een dagdeel ANIOS-onderwijs waarin lessen verzorgd worden over relevante kennisgebieden in de psychiatrie
 • Een marktconform salaris in FWG 65 van de GGZ CAO
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
 • Een uitdagende baan in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar je écht het verschil kunt maken voor onze patiënten
 • Aantrekkelijke individuele studiefaciliteiten vanuit de scholingscommissie HIC, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen
 • Samenwerking met een betrokken en enthousiast team.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een opleiding tot basisarts bij voorkeur met ervaring psychiatrie
 • Je beschikt over een BIG registratie en een AGB-code
 • Je bent bereid een aantal keer per maand mee te werken in de 24-uurs bereikbaarheids- en aanwezigheidsdiensten van Altrecht. Uiteraard gelden hiervoor passende toeslagen en compensatieregelingen
 • Je bent in staat te werken in een multidisciplinair team
 • Je Nederlandse taalbeheersing in woord en geschrift is uitstekend
 • Je bent iemand die kijkt en luistert naar het hele verhaal van de patiënt. Je krijgt er daarbij energie van om steeds weer de passende (behandel)weg te vinden in de complexiteit van elke zorgvraag
 • Je vindt het prettig om in een dynamische, soms hectische, werkomgeving te functioneren
 • Je bent daadkrachtig en in staat om zelfstandig te werken
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Eric Zuidhoek (06-10146434) of Vincent van Rossum (06-22783907), teammanager HIC.
Twijfel je of deze baan iets voor jou is? Neem ook dan gerust contact op; je bent van harte welkom om kennis te maken, zodat we je kunnen vertellen hoe we werken.

Bijzonderheden   
Interne en externe sollicitanten worden tegelijk in behandeling genomen. Gezien interne mobiliteit belangrijk is, heeft de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.

Psychiater Gebiedsteam Zeist Kern

Wat ga je doen?
Als psychiater speel je een belangrijke rol in zowel het borgen en door ontwikkelen van de specialistische behandeling als het zorgdragen van de inhoud. Als hoofdbehandelaar ben je (medisch) verantwoordelijk voor de behandeling van de patiënten binnen jouw afdeling. Zo houdt je je bezig met intakes, het opstellen en uitvoeren van behandelplannen en diagnostiek. Dit doe je zeker niet alleen; vanuit een multidisciplinair team wordt met elkaar gewerkt aan de zorg aan onze patiënten. Als psychiater heb je hierin een adviserende en coachende rol richting jouw collega’s en durf je de leiding te nemen. In het team werk je samen met je collega psychiater.

Je streeft ernaar de zorg steeds weer naar een hoger niveau te brengen en levert een actieve bijdrage aan de kwaliteit en het functioneren van je team, de behandeleenheid en de veranderprocessen. Jouw mening over beleidsmatige onderwerpen en verbeteringen in behandelprocessen wordt dan ook erg gewaardeerd. Altrecht vindt het belangrijk om oog en oor te hebben voor het hele verhaal van de patiënt, met haar naasten en haar context. Vanuit die visie werken we dan ook veel samen met diverse netwerkpartners, waarbij je als psychiater in staat bent deze samenwerking te verbeteren of uit te breiden.

Naast het werken op jouw afdeling, werk je een aantal keer per maand mee in de 24-uurs bereikbaarheids- en aanwezigheidsdiensten van Altrecht. Uiteraard gelden hiervoor passende toeslagen en compensatieregelingen.

Wat bieden wij jou?

 • Het comfort van een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • Een marktconform salaris in de AMS-schaal van de GGZ CAO
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
 • Een uitdagende en dynamische baan in de (hoog)specialistische GGZ
 • Samenwerking met een betrokken en enthousiast multidisciplinair team
 • Een functie waar je actief kan meedenken over verbeterpunten in onze behandelingen, zodat we steeds blijven aansluiten bij de behoefte van de patiënt
 • Een persoonlijk opleidingsbudget conform CAO GGZ t.b.v. herregistratie in het BIG-register van € 4.438,- per jaar
 • De kans om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen en trainingen. Aangezien dit per persoon en per werkplek maatwerk vraagt, gaan we hierover graag met je in gesprek.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt (bijna) over een registratie als psychiater en bijbehorende BIG registratie en AGB-code. Ben je bijna klaar met jouw opleiding tot psychiater? Ook dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden
 • Je draagt medisch-psychiatrische verantwoordelijkheid voor de behandeling van de patiënten van het gebiedsteam
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep en bent iemand die kijkt en luistert naar het hele verhaal van de patiënt. Je krijgt energie van het steeds weer vinden van een passende (behandel)weg in de complexiteit van elke zorgvraag.
 • Je bent in staat medicamenteuze behandeling evalueren, starten en uitvoeren
 • Je adviseert teamleden over het te voeren behandelbeleid
 • Je werkt aan het verder door ontwikkelen van onze specialistische zorg
 • Je denkt mee aan het verder optimaliseren van de kwaliteit van de aangeboden behandelingen
 • Je geeft richting aan de verdere ontwikkelingen van gebiedsgerichte zorg en meedenken over de vormgeving hiervan in samenwerking met de drie andere psychiaters van de gebiedsteams Zeist e.o
 • Je gaat deel uit maken van een multidisciplinair team. Dat betekent intensief samenwerken met de collega's maar ook met collega's buiten het team en verwijzers
 • Je behandelt vanuit een herstelgerichte visie
 • Je bent bereid een aantal keer per maand mee te werken in de 24-uurs bereikbaarheids- en aanwezigheidsdiensten van Altrecht. Uiteraard gelden hiervoor passende toeslagen en compensatieregelingen.  

Het inwinnen van referenties is onderdeel van de procedure.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Agnes Schrier, collega psychiater van Gebiedsteam Zeist kern, per mail a.schrier@altrecht.nl of telefonisch op 06-12000642.
Of met Saskia Marree, Teammanager Gebiedsteams, via s.marree@altrecht.nl of op nummer: 06-83151770.

Twijfel je of deze baan iets voor jou is? Neem ook dan gerust contact op; je bent van harte welkom om kennis te maken of een dagdeel mee te lopen, zodat we je kunnen vertellen hoe we werken.

Bijzonderheden   
Interne en externe sollicitaties worden tegelijk in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden, heeft de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.

Op deze vacature is een aanbrengbonus voor medewerkers van toepassing.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige – Focaal Stad Utrecht

Wat ga je doen?
Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) maak je deel uit van een multidisciplinair team, waarin iedereen vanuit haar eigen expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: goede zorg voor onze patiënten. In deze afwisselende functie houd je je bezig met verschillende onderdelen van het behandelproces. Intakes, het optreden en samenwerken in crisissituaties en het verzorgen van systeem- en klachtgerichte behandelingen zijn hier voorbeelden van. Als SPV ben je zorgcoördinator van de patiënten in je eigen caseload en je bent betrokken bij groepstherapieën. Je kijkt en luister je naar het hele verhaal van de patiënt, om zo de herstel ondersteunende zorg te bevorderen. Het betrekken van naasten en netwerkpartners hierbij vind je belangrijk en vanzelfsprekend. Je maakt deel uit van een team waarin enthousiaste collega's staan voor de doelgroep en voor het verder optimaliseren van de zorgverlening. Jouw inbreng hierbij wordt dan ook erg gewaardeerd.
Naast het werken op jouw afdeling, werk je een aantal keer per maand mee in de 24-uurs bereikbaarheids- en aanwezigheidsdiensten van Altrecht. Uiteraard gelden hiervoor passende toeslagen en compensatieregelingen.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en dynamische baan in de (hoog) specialistische GGZ, waarin jij echt het verschil kunt maken voor onze patiënten
 • Samenwerking met een betrokken en enthousiast multidisciplinair team
 • Een functie vanuit waar je actief kan meedenken over verbeterpunten in onze behandelingen, zodat we steeds blijven aansluiten bij de behoefte van de patiënt
 • De kans jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen en trainingen
 • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris in FWG 55 van de GGZ CAO
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement.

Wat breng je mee?

 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep
 • Ervaring met het werken als SPV in een ambulante setting heeft natuurlijk de voorkeur, maar ook zonder deze ervaring ben je welkom
 • Je bent iemand die kijkt en luistert naar het hele verhaal van de patiënt
 • Je krijgt er daarbij energie van om steeds weer de passende (behandel) weg te vinden in de complexiteit van elke zorgvraag
 • Je kunt goed zelfstandig werken, en tegelijk werk je graag samen met collega’s in een multidisciplinair team en met externe netwerkpartners
 • Jij denkt graag in mogelijkheden in plaats van in problemen, juist op momenten dat het tegenzit
 • Je beschikt over een afgeronde opleiding verpleegkunde aangevuld met een SPV opleiding.
 • Je beschikt over een geldige BIG-registratie en AGB-code
 • Je bent enthousiast en positief ingesteld.

Wie zijn wij?                                                            
Altrecht is één van de grootste organisaties in Nederland die specialistische zorg verleent aan mensen met ernstige psychiatrische problemen. We hebben ruim 2400 medewerkers, verspreid over verschillende locaties in de regio Utrecht. Altrecht gelooft, dat je mensen pas echt goed kunt helpen als je hen op méér gebieden dan alleen psychische zorg helpt. Daarom ontwikkelt Altrecht zich meer en meer naar een netwerkorganisatie waarin we intensief samenwerken met andere zorgorganisaties, bijvoorbeeld met betrekking tot werk, wonen en inkomen.

Nieuwsgierig geworden? 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mirjam de Bree, teamleider, op 06-23741888.
Twijfel je of deze baan iets voor jou is? Neem ook dan gerust contact op, zodat we je kunnen vertellen hoe we werken.

Bijzonderheden    
Interne en externe sollicitaties worden tegelijk in behandeling genomen. Gezien interne mobiliteit belangrijk is, heeft de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.

Casemanager Kliniek Psychosomatiek

Wat ga je doen?
Je start samen met de coördinerend behandelaar met een afstemgesprek voor klinische opname, bespreekt hoe naar opname kan worden toegewerkt en onderhoudt zowel met de patiënt als de verwijzer contact hierover. Hierna blijf je aanspreekpunt gedurende het hele behandeltraject. Tijdens groepsgewijze voorbereidingsbijeenkomsten laat je de patiënt kennismaken met verschillende behandel onderdelen. Als de patiënt is opgenomen volg je hem/haar tijdens evaluatiemoment en denkt actief mee over passende vervolgbehandeling. Aan het eind van de opname bereid je de patiënt voor op de terugkeer naar huis. Na de opname onderhoudt je met de patiënt regelmatig contact gedurende de ambulante nazorgfase, waaronder de groepsgewijze terugkombijeenkomsten. 

Wat bieden wij jou?

 • Een contract van 32-36  uur (in overleg) voor de duur van een jaar, met zicht op een vaste aanstelling
 • Een goed salaris conform de GGZ cao, deze is afhankelijk van opleiding en werkervaring
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Een chromebook en telefoon om flexibel te kunnen werken
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
 • Een uitdagende en dynamische baan in de (hoog)specialistische GGZ, waarin jij echt het verschil kunt maken voor onze patiënten
 • Samenwerking met een betrokken en enthousiast multidisciplinair ambulant team.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een relevante opleiding voor de functie zoals: SPV, HBO-v/SPH, Social Work met aanvullende post HBO opleiding GGZ-agoog of een GGZ differentiatie.
 • Je basishouding kenmerkt zich door: Bereidwillige, verwelkomende, enthousiaste en hoopvolle werkhouding. Perspectief kunnen bieden, praktische insteek, coachende en lichaamsgerichte mentalisatie bevorderende houding
 • Het werk met deze doelgroep stelt je regelmatig voor een puzzel/uitdaging en jij vindt dit
  juist leuk en ziet mogelijkheden
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar tegelijk werk je graag samen met collega’s in een
  multidisciplinair team
 • Je werkt graag in een dynamische omgeving, kunt goed plannen en organiseren en je bent
  stressbestendig
 • Je hebt ervaring met de behandeling van psychiatrische ziektebeelden en je hebt affiniteit
  met psychosomatiek. kennis en ervaring met Acceptance and Commitment Therapy is een pré.

Nieuwsgierig geworden?
Denk je dat deze baan misschien iets voor je is of heb je nog vragen? Neem gerust contact op, zodat
we je kunnen vertellen hoe we werken. Je kan bellen met teammanager Mirjam Ten Brink op
06-57939263 of stuur een mail met je vragen naar m.ten.brink@altrecht.nl.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijk in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit
belangrijk vinden, heeft de interne kandidaat we bij gelijke geschiktheid voorrang.

Verpleegkundig Specialist – Poli Jeugd

Waar ga je aan de slag?
Rintveld is een gespecialiseerd centrum in Zeist voor de behandeling van kinderen en volwassenen met ernstige eetstoornissen. Naast poliklinische behandeling en een dagbehandeling beschikken we over een kliniek met 30 bedden. Rintveld is een zorgeenheid waar de medewerkers elkaar goed kennen en nauw met elkaar samenwerken. We willen ons onderscheiden door een professioneel en plezierig werkklimaat, met ruimte voor ambitie en innovatie. Rintveld fungeert op het gebied van eetstoornissen als expertisecentrum, waarbij er wordt samengewerkt met nationale en internationale partners. Naast patiëntenzorg houden we ons ook bezig met wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding. Rintveld is houder van het TOPGGz Keurmerk.

Wat ga je doen?
Voor de doelgroep kinderen en jongeren (onder de 18 jaar) met een eetstoornis, met veelal psychiatrische co-morbiditeit, zoeken wij een enthousiaste verpleegkundig specialist  die van aanpakken houdt en die zowel regievoering als zelf behandelen als wens heeft. Zowel geprotocolleerde behandelingen zoals FBT en CBT-E zijn aan de orde, maar er is ook veel ruimte voor zorg op maat. Bij de behandeling (individueel of in een groep) wordt het systeem van de patiënt nauw betrokken, wat inhoudt dat je ook veel met ouders samen zult werken. Binnen het Cluster Jeugd wordt er behandeling aan kinderen en jongeren met anorexia nervosa (AN), boulimia nervosa (BN) en vermijdend/restrictieve voedselinname stoornis (ARFID) gegeven, waarbij somatiek van deze patiënten ook een rol speelt. Voor de somatische zorg werken verpleegkundig specialisten, artsen en psychiaters nauw samen. Naast de eetstoornis problematiek is er vaak sprake van co-morbiditeit, waardoor iedere patiënt weer anders is en de variatie in behandeling groot is en waardoor een nauwe samenwerking met andere afdelingen binnen en buiten Altrecht nodig is. 

Hoewel geen dag hetzelfde is, zijn dit de meest voorkomende werkzaamheden:

 • Je bent onderdeel van een team van Rintveld waarin met verschillende disciplines samen de grote lijn van de behandeling gevolgd een aangescherpt wordt in MDO’s
 • Je doet de intakes samen met een een andere behandelaar  (Je bent regiebehandelaar in een groep en van eigen patiënten
 • Je doet individuele behandelingen met de  jongere en de ouders (bijvoorbeeld CGT, FBT, CBT-E)
 • Als regiebehandelaar ben je vaak eindverantwoordelijk voor een groep, neem je deel in verschillende overleggen die zowel inhoudelijk als beleidsmatig een rol hebben binnen Rintveld en heb de eigen patiënten en taken. Daarnaast zijn we als TOPGGZ ingesteld op persoonlijke ontwikkeling en innovatie waardoor er ruimte is voor intervisie, scholing en interne kennisoverdracht.  

Wat bieden wij?

 • Een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris in FWG 65 van de CAO GGZ
 • Een eindejaarsuitkering (volledige dertiende maand)
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
 • Een uitdagende baan op een dynamische werkplek, waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen 
 • De samenwerking in een vrolijk en professioneel team met collega’s van verschillende disciplines.

Wat breng je mee? 

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist en je bent BIG geregistreerd en beschikt over een AGB code
 • Je vindt het een uitdaging om met onze doelgroep te werken en hebt affiniteit met patiënten met allerlei co-morbiditeit en bijbehorende vraagstukken
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met CGT of systeembehandeling
 • Je bent bereid een aantal keer per maand mee te werken in de 24-uurs bereikbaarheids- en aanwezigheidsdiensten van Altrecht. Uiteraard gelden hiervoor passende toeslagen en compensatieregelingen
 • Binnen Rintveld vinden we het belangrijk om kennis over te dragen en jezelf verder te ontwikkelen. Je staat daarvoor open en levert een bijdrage

Nieuwsgierig geworden? 
Je kunt altijd bellen of een keer langs komen. We laten je graag Rintveld zien.
Wil je meer over de vacature weten? Neem dan contact op met René van Zijl, teammanager cluster jeugd, op: r.van.zijl@altrecht.nl / 06-23516443.

Verpleegkundige voor Acute Psychiatrie Kliniek Open

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige van de Open unit maak je deel uit van een klein multidisciplinair team, waarin iedereen vanuit haar eigen expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: goede zorg voor onze patiënten. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de zorg rond toegewezen patiënten en de uitvoering van de verpleegkundige zorg en begeleiding in het algemeen. Je geeft samen met de
patiënt de zorg vorm op basis van individuele behandeldoelen. Je kijkt en luistert naar het hele verhaal van de patiënt en hebt een open, klantgerichte houding. Tegelijk kun je ook begrenzen als de situatie daarom vraagt. Om doelen zo goed mogelijk te bereiken werk je niet alleen intensief samen met je directe collega’s en de patiënt, maar ook met naasten, collega’s uit andere teams en ketenpartners. Vanuit je rol als verpleegkundige lever je een belangrijke bijdrage aan het vinden, ontwarren en versterken van de gezonde lijn in iemands verhaal. Naast de zorg en begeleiding aan patiënten neem je ook actief deel aan activiteiten ten behoeve van de ontwikkeling van de unit en het team. 

Wat bieden wij jou?

 • Het comfort van een aanstelling voor een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Een salaris in FG 40/45 van de CAO GGZ
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
 • Een uitdagende baan in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar je écht het verschil kunt maken voor onze patiënten
 • Verschillende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, zodat jij je kunt blijven groeien in jouw rol
 • Samenwerking met een betrokken en enthousiast multidisciplinair team en de mogelijkheid om mee te denken over verbeteringen en ontwikkelingen.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde opleiding  MBO of HBO Verpleegkunde, werkervaring in de GGZ en een geldige BIG-registratie (en evt AGB-code)
 • Je hebt affiniteit met de patiënten doelgroep. Het is een pré als je met deze doelgroep reeds ervaring hebt opgedaan
 • Je bent bereid om alle diensten te draaien volgens rooster. Vanzelfsprekend heb je daarbij recht op een onregelmatigheidstoeslag conform de CAO GGZ
 • Je bent iemand die oog en oor heeft voor het hele verhaal van de patiënt en juist daarom ben je sterk in het maken van contact met patiënten, naasten en netwerkpartners
 • Je werkt graag samen in een team en bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen en dit bespreekbaar te maken. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend en dit doe je op een prettige manier
 • Jij denkt graag in mogelijkheden in plaats van in problemen, ook op momenten dat het tegen zit
 • Je werkt graag in een dynamische omgeving en bent stressbestendig.

Het inwinnen van referenties is onderdeel van de procedure.

Nieuwsgierig geworden?
Twijfel je of deze baan iets voor jou is? Neem ook dan gerust contact op; je bent van harte welkom om eerst kennis te maken, zodat we je kunnen vertellen hoe we werken.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijk in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden, heeft een interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.

Klinisch psycholoog Eetstoornissen volwassenen

Wat ga je doen?
Als Klinisch Psycholoog voor de polikliniek volwassenen houd je je bezig met complexe zorgvragen van onze patiënten, waarbij het zowel kan gaan om diagnostiek als psychologische behandeling. Als hoofdbehandelaar in een multidisciplinair team neem je initiatieven die bijdragen aan herstel ondersteunende zorg. Naast de contacten met patiënten, hun naasten en je directe collega’s, werk je ook samen met collega’s buiten jouw team en netwerkpartners. Je kijkt dan ook overstijgend naar zorgvragen en redeneert vanuit het hele verhaal van de patiënt. We bieden zorg aan zowel jeugdige als volwassen patiënten en gaan graag met jou in gesprek met welke doelgroep jij zou willen werken.
Als Klinisch Psycholoog heb je een coachende en motiverende rol richting jouw collega’s. Je durft leiding te nemen en streeft ernaar de zorg steeds weer naar een hoger niveau te brengen. Jouw mening over beleidsmatige onderwerpen en verbeteringen in behandelprocessen wordt dan ook erg gewaardeerd.
Vanuit de functie van Klinisch Psycholoog lever je dus een belangrijke bijdrage aan het vinden, ontwarren en versterken van de gezonde lijn in het verhaal van onze patiënten.

Wat bieden wij jou?

 • Het comfort van een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • Een marktconform salaris in FWG 75 van de GGZ CAO
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
 • Een uitdagende en dynamische baan in de (hoog)specialistische GGZ
 • Samenwerking met een betrokken en enthousiast multidisciplinair team
 • De mogelijkheid om mee te denken over verbeterpunten in onze behandelingen, zodat we steeds blijven aansluiten bij de behoefte van de patiënt
 • Een persoonlijk opleidingsbudget t.b.v. herregistratie in het BIG-register van € 1.760,- (o.b.v. 36 uur) per jaar
 • De kans om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen en trainingen. We gaan hierover graag met je in gesprek.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een (bijna) afgeronde opleiding tot Klinisch psycholoog, met bijbehorende BIG registratie en AGB-code. Ben je bijna klaar met jouw opleiding tot Klinisch psycholoog? Ook dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep en bent iemand die kijkt en luistert naar het hele verhaal van de patiënt. Je krijgt er daarbij energie van om steeds weer de passende (behandel)weg te vinden in de complexiteit van elke zorgvraag
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar tegelijk werk je graag samen met collega’s in een multidisciplinair team en met externe netwerkpartners
 • Je kunt goed reflecteren op je eigen handelen en maakt zaken bespreekbaar. Je kan feedback goed geven en ontvangen
 • Je neemt graag initiatief en leiding en denkt actief mee over beleidsmatige onderwerpen en mogelijkheden tot verbeteringen
 • Je hebt kennis van en ervaring met therapeutische behandelingen.

Het inwinnen van referenties kan onderdeel zijn van de procedure.

Nieuwsgierig geworden?
Twijfel je of deze baan iets voor jou is? Neem ook dan gerust contact op; je bent van harte welkom om kennis te maken of een dagdeel mee te lopen, zodat we je kunnen vertellen hoe we werken.

Bijzonderheden   
Interne en externe sollicitaties worden tegelijk in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden, heeft de interne kandidaat we bij gelijke geschiktheid voorrang.

Vaste wacht / Nachtverpleegkundige

Over de kliniek
Voor onze kliniek zoeken we een vaste wacht verpleegkundige die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken. Je bent in staat om de patiënten structuur te bieden en hen te begeleiden naar grotere zelfstandigheid. Daarvoor heb je de rust, tact en uithoudingsvermogen nodig om bij de zeer complexe problematiek samen met de patiënt toe te werken naar de gestelde doelen. We zoeken een verpleegkundige of (ervaren) begeleider met interesse op het vlak van psychosomatiek, en/of ervaring met mentaliseren, Acceptance & Commitment Therapy en groepsdynamica, of de bereidheid hierin te leren.
Je maakt deel uit van een multidisciplinair behandelteam met een levendige en complexe werkomgeving, waarin de zorg volop in ontwikkeling is en waar deze verder geoptimaliseerd wordt. 

Wat bieden wij jou?

 • Het comfort van een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • Een salaris in FWG 45 van de GGZ CAO
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
 • Een uitdagende baan in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar je écht het verschil kunt maken voor onze patiënten
 • Verschillende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, zodat jij je kunt blijven groeien in jouw rol
 • Deelname aan supervisie, intervisie en casuïstiek in een multidisciplinair team.

Wat breng je mee?

 • Een opleiding tot A en/of B verpleegkundige of HBO-V met BIG-registratie
 • Je hebt affiniteit met de patiëntendoelgroep. Het is een pré als je met deze doelgroep reeds ervaring hebt opgedaan
 • Je bent bereid om nachtdiensten te draaien volgens een grotendeels vast rooster
 • Uiteraard heb je recht op de onregelmatigheidstoeslagen conform CAO GGZ. In het weekend is de kliniek gesloten
 • Je bent iemand die oog en oor heeft voor het hele verhaal van de patiënt en juist daarom ben je sterk in het maken van contact met patiënten, naasten en netwerkpartners
 • Je werkt graag samen in een team en bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen en dit bespreekbaar te maken
 • Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend en dit doe je op een prettige manier
 • Het inwinnen van referenties is onderdeel van de procedure.

Nieuwsgierig geworden? 
Twijfel je of deze baan iets voor jou is? Neem ook dan gerust contact op; je bent van harte welkom om eerst kennis te maken, zodat we je kunnen vertellen hoe we werken.

Bijzonderheden    
Interne en externe sollicitaties worden tegelijk in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden, heeft de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.

Op deze vacature is een aanbrengbonus voor medewerkers van toepassing.

ANIOS Bipolair

Wat ga je doen?
Als basisarts werk je onder supervisie van de psychiater. Je wordt betrokken bij zowel de diagnostiek, somatische zorg en medicamenteuze behandeling van onze patiënten. Onze patiënten hebben vaak een complexe combinatie van psychiatrische stoornissen en verslaving. Dit maakt jouw caseload zeer afwisselend.
Je bent alert op veranderingen in de situatie van patiënten en onderneemt zonodig actie. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s van andere disciplines.
Als lid van het behandelteam stel je samen met de andere professionals behandelplannen op. Tevens zorg je voor adequate schriftelijke dossiervoering en verricht je taken in het kader van de WVGGZ.
Je zal naast het werken op jouw afdelingen, in de 24-uurs bereikbaarheids- en aanwezigheidsdiensten van Altrecht werkzaam zijn. Uiteraard gelden hiervoor passende toeslagen en compensatieregelingen.

Wat bieden wij jou?

 • Een aanstelling voor bepaalde tijd a 12 maanden met uitzicht op verlenging
 • Een marktconform salaris in FWG 65 van de GGZ CAO
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
 • Een uitdagende en dynamische baan in de (hoog) specialistische GGZ
 • Samenwerking met een betrokken en enthousiast multidisciplinair team
 • De mogelijkheid om mee te denken over verbeterpunten in onze behandeling
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan het anios onderwijs (een dagdeel in de week).

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding tot basisarts en bijbehorende BIG registratie. Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan in de GGz.
 • Je deinst niet terug voor complexe en meervoudige problematiek en bent creatief in het vinden van geschikte behandelmethoden
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep
 • Je hebt affiniteit met wetenschappelijk onderzoek
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar tegelijk werk je graag samen met collega’s in een multidisciplinair team en met externe netwerkpartners
 • Je vindt het prettig om in een poliklinische setting werkzaam te zijn
 • Je Nederlandse taalbeheersing in woord en geschrift is uitstekend.

Het inwinnen van referenties kan onderdeel zijn van de procedure.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met dhr M.Mekel (teammanager) via mailadres: m.mekel@altrecht.nl of op 06-39845151.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitanten worden tegelijk in behandeling genomen. Gezien interne mobiliteit
belangrijk is, heeft de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.